Svenske Hashim Al-Husseini giver den gas med havørrederne på de sydsvenske kyster, hvor der for tiden fanges en hel del fisk:

– Her forleden var det varmt og vindstille, men jeg besluttede mig alligevel for at tage ud, selvom det ikke var specielt lette forhold. Da vi kom frem var vandtemperaturen endnu varmere end vi havde forestillet os. Efter en halv times fiskeri så jeg dog en følger, men den var ikke særlig stor.

– Lidt senere var der måske hug, men jeg kom frem til, at det nok bare havde været en sten på bunden jeg ramte. I stedet for at fiske videre holdt jeg en pause, og da jeg kastede ud igen fik jeg denne fine fisk, som du kan se ovenfor. Havørreden huggede på en 16 grams Silver Tobis fra 60-Lures, slutter Hashim.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This