Den 24. november klokken 19 holder Jens Bursell fra Fisk & Fri fordrag og inspirationsaften i landets største lystfiskerforening – Silkeborg Fiskeriforening. Der vil især blive fokus på søfiskeriet efter gedder, men der vil også være inspiration til fiskeriet efter andre arter som fx malle, knude og helt. Der vil være masser af tid til at stille spørgsmål – og til sidst viser Jens Bursell billeder/filmklip fra sin seneste vilde ture der især har fokuseret på sightfiskeri med LiveScope efter maller og stør fra flydering.

Der er tilmelding på e-mail på tilmelding@silkeborg-fiskeriforenining.dk og prisen for ikke-medlemmer er 50 kroner. Husk medlemsnummer.

Til denne aften vil foreningens medlemmer kunne købe Jens Bursells bog “Geddefeber” til kun 200 kroner signeret. Du vil også kunne købe bøger som “Havørred – Refleksioner på kysten” og “Friluftsliv – fra drøm til virkelighed”.

 

Hvidovre Sport

 

Jens Bursell med flot beluga fra Simons taget fra flydering

Udover det almindelige søfiskeri, vil Jens Bursell også fortælle om sit seneste vilde fiskeri med Livescope og flydering efter maller og stør.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This