Steen Nielsen fik endeligt hul på havørredfiskeriet på kysten med to flotte fisk over 5 kilo på samme dag – her med den flotte havørred på 6,9 kilo og 85 centimeter!

Steen Nielsens anden flotte havørred på 5,3 kilo fra samme dag!1.11.10 – STEEN NIELSEN fra Roskilde har fisket i over 20 år og aldrig fanget en havørred over 1 kilo, og selvom det ikke altid har været kystfiskeriet der har haft højeste prioritet har han dog haft nogle ture på kysten hvert år. Det skulle dog vise sig at ændre sig med købet af en Snurrebasse, hvor han på en kort morgentur fik ikke mindre end to kystørreder på over 5 kilo!

Kort tid efter fiskeriets start fik Steen en solidt hug. – Efter 4-5 kast sad den første fisk der, og efter en kort fight fik jeg en meget stor og farvet havørred ind, fortæller Steen. – Fisken var desværre kroget dybt og ikke i stand til at klare en genudsætning da først jeg havde fået gravet krogen ud, fortsætter Steen. Men Steens jubel ville ingen ende tage, for han havde netop landet en ny personlig rekord for havørred på intet mindre end 6,9 kilo med en længde på 85 centimeter!

Efter fotograferingen genoptog Steen fiskeriet. – Det var ikke fordi jeg havde den største tiltro til det, for jeg har heller aldrig før prøvet at fange to havørreder på samme dag, fortæller Steen. Men lykkeden stod ham bi. – Mindre end to timer senere smækkede endnu en tung fisk kæberne om blinket, og efter en kort fight med flere udløb stod jeg nu med en havørred på 5,3 kilo i hænderne. Nu kunne jeg ikke rumme mere, det her er simpelthen for vildt! To så store fisk på så kort tid er da helt vildt, fortæller Steen.

Herefter prøvede Steen endnu en gang at genoptage fiskeriet. – Jeg kunne dog slet ikke holde focus, så valgte at pakke sammen og køre hjem – med et smil der gik fra øre til øre – og som stadig ikke er forsvundet, fortæller en meget glad Steen afslutningsvis i sin rapport.

Er du endnu ikke abonent hos Fisk & Fri, så har vi desuden et godt tilbud hvor du kan få 3 blade + 2 Snurrebasser for kun kr. 99 – klik her!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This