– Her den anden dag havde jeg et aflyst møde, så jeg kiggede vejrstation.dk og kunne se et “løft” i trykket fra 12-15, så jeg pakkede bilen og kørte i åen for at fiske efter aborrer, fortæller Dennis Rydam – alias Dennis med H.

– Det sneede og blæste fra vest, men en lys himmel bekræftede, at det højtryk jeg havde set var under opsejling. Jeg var stort set alene i “Karret” ved Store Vejle Å, og der stod nogle havørredfiskere i waders på den anden side ved slusen. – Jeg fik pakket ud og prøvede en del af de “sikre” farver, men de virkede ikke rigtig som planlagt. Valget faldt derfor på en guldfarvet/sort Canibal Shad på 9 centimeter med et 7 grams jighoved – og på et par timers fiskeri blev det til en håndfuld fisk med to store aborrer over 1500 gram. Alt fiskeriet foregik super langsomt henover bunden, før jeg fik overlistet dem til hug – og alt i alt en virkelig god “drop in” oplevelse i St. Vejle Å.

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This