Bjarke Horst Jensen genudsætter en blank nedgænger i Vejle Fjord. VEJLE FJORDS ØRREDFOND afholder d. 1. 2. og 3. maj for 43. gang Nordeuropas største kystkonkurrence "Vejle Fisker". Vejle Fjord danner som sædvanlig de flotteste tænkelige rammer omkring vores arrangement, skriver bestyrelsen i deres pressemeddelese. – Rødkilde Gymnasium danner igen rammen omkring konkurrencen. Her forefindes sekretariat, indvejning og præmieuddeling. Dette er også mødestedet, hvor der snakkes fiskeri, vejr, grej, teknik og "hot spots".

Den massive interesse for at deltage i og støtte denne konkurrence er overvældende. Omkring 650 betalende deltagere var med sidste år. Det er et kæmpe stykke arbejde at stable arrangementet på benene, men lønnen kommer, når de mange deltagere rykker ind i telte, campingvogne, hoteller og vandrerhjem.

I samarbejde med vandløbsmyndighederne bidrager Vejle Fjords Ørredfond med økonomiske midler, som forbedrer de fysiske forhold i vandløbene, hvorved fiskens frie vandring i vores vandløb sikres, og den naturlige reproduktion fremmes. I tillid til de mange trofaste sponsorer, loves der virkelig flotte præmier til arrangement, hvor den samlede præmiesum forventes at blive på ca. 150.000 kr.

Konkurrencen starter fredag kl. 15.00, og indvejningen slutter søndag kl. 14.00.

Deltagerprisen er mindst 125,00 kr., og derudover kan der købes familiekort til 200,00 kr. Familiekort omfatter 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år. Tilmelding kan ske ved indbetaling på giro 928-1088.

Yderligere oplysninger fås ved formand Jimmy Pedersen, 40 81 30 06 eller Jens Jørgen Siersbæk,

75 83 49 34.

Det endelige program kan ses på klubbens hjemmeside www.vejle-fisker.dk

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This