– Forleden besluttede jeg mig for at tage på en hurtig overnatter inden skole, og det skulle vise sig at være en god ide, beretter Jens Hansen til Fisk & Fri. – Sent om aftenen begyndte der at komme store stimer af brasen ind og spise på pladsen, og efter et par brasen på land besluttede jeg at skifte til en 24 mm Nutty Crunch fra Vitalbaits.

– 10 minutter efter jeg havde kastet ud kom der et godt run, så min Delkim bidmelder hylede, og så var det ellers bare med at komme ud af teltet. Efter en lang og tung fight i åkanderne var det på tide at nette den, for der var lidt panik, nu når man var alene på tur. Jeg puttede karpen i sacken og sov videre – og morgenen efter kom min far og vejede den store tykke spejlkarpe til 15,94 kilo, slutter han.

Har du selv været ude med medegrejet, så send os meget gerne din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This