– Jeg havde valgt at tage en time tidligere fri fra arbejde, så jeg lige kunne nå en lille tur ud at fiske selv om det blæste en del, fortæller Mads Davidsen. – Efter min erfaring er kraftig blæst dog godt storgeddevejr. Søvalget faldt på en sted, som ligger tæt på, hvor jeg bor, da jeg ikke havde mere end et par timer til at fiske i, inden det ville blive mørkt. I søen her har jeg aldrig tidligere fanget storgedder, men der kan til tider være mange fisk.

– Da jeg kom til søen, var vinden den lidt forkerte retning, men skidt. Jeg fik rigget min stang til med en Savage Gear 3D Hard Pulsetail Roach på 95 gram, og nåede kun at tage fem kast, før jeg fik et godt tungt hug. Desværre missede jeg den, så min Pulsetail fik yderligere et par kast ud i samme område. Kort efter huggede den igen, og denne gang sad den der. Jeg kunne med det samme mærke, at det var en god tung fisk, og snart efter kunne jeg lande en meget tyk gedde på 103 cm og hele 9,3 kg. En perfekt start på weekenden.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This