– Så var det Tusågård Put and Take stod for skud, fortæller Rasmus Jespersen! – En god makker og jeg havde en plan om, at vi skulle have en “hyggetur” ud og fiske lidt regnbuer. Jeg vidste, at der tideligere på ugen var blevet sat specialørred ud, men det var nu ikke dem, vi havde sat næsen op for efter. Vi startede ud med at gå på å stykke som kaldes “Tuså”.

– Vi spottede masser af fisk, men vi havde svært ved at komme til for de mange grene og buske. Så vi gik videre over i sø nr. 1, hvor vi riggede om fra spin til noget aktivt bait fiskeri efter bombarda. Det gav hurtigt tre regnbueørreder. Da baitfiskeriet døde ud, riggede jeg om til spin igen. Der blev sat en 4 grams Hansen Stripper (grøn-gul-sølv) på enden af linen. Jeg valgte er spot i sø 1, hvor der var en stor busk, som gik lidt ud over vandet. Allerede ved første kast hen forbi busken, kom der et ordenligt hug!

– Fisken gik dybt, og da den endelig kom op, så jeg den flotte orange mave, og tænkte waow. En flot kildeørred havde snuppet stripper blinket. Jeg gik videre over i sø 2, hvor der er et smalt stykke vand med en siv på begge sider. Kastede 2-3 kast og mærkede et forsigtigt hug. Så jeg tog et kast mere, og ligesom jeg skulle til at rykke blinket op af vandet, kom en flot bækørred og op og tog blinket. Og da den kom på land, blev jeg enig med mig selv om at det måske ikke var “verdens” største fisk, men hold nu op nogle farver den havde! Jeg var lykkelig!

 

Nordic Outrdoor Show 2022 Fredericia

 

Rasmus med en flot fjeldørred fra Tusågårds Put and Take

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This