Rune Hausager vandt overlegent bækørred-kategorien til Uggerby Å Cup 2011 med den massive bækørred på 1,94 kilo og 57 centimeter.

12.9.2011 – I DEN FORGANGE WEEKEND deltog Rune Hausager til Uggerby Å Cup 2011, der blev afholdt af Sportsfiskerforeningen for Hjørring og Omegn. Her fangede Rune sig en seriøs bækørred, der overlegent sikrede ham førstepladsen i bækørred-kategorien.

Rune var deltog i konkurrencen sammen med sin kammerat, Mads Jakobsen, og det er noget de har gjort de sidste mange år. I år havde de lagt en slagplan for fiskeriet, der gik på, at der ikke var tid til søvn for den første fisk over målet var fanget! Forholdene var perfekte med det helt rigtige vejr og en god vandstand. Rune og Mads, der begge er bosat i Bindslev og dermed godt lokalkendte, fiskede fra konkurrencens start fredag klokken 18.00 til hen ved 4-tiden lørdag nat, hvor de to nok måtte erkendte, at de havde brug for noget søvn.

Efter et par timer på øjet kørte Rune og Mads til Mosbjerg, hvor Rune efter 15 minutters fiskeri mistede en flot havørred på omkring de 70 centimeter. Morgen blev til dag, og fiskeriet blev fortsat ved Terkels Bro. Her blev hele lørdag brugt, og lørdag aften mærkede Rune en god fisk nappe til spinneren.

Søndag kørte kammeraterne tilbage til stedet hvor de mærkede fisken aftenen før. Endeligt gav indsatsen pote, og Rune fik et solidt hug på spinneren. Kort efter kunne Rune lande en smuk bækørred på hele 1,94 kilo og 57 centimeter, der dermed udløste en overlegen førsteplads i bækørred-kategorien!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This