– Her på det sidste har jeg været på en masse småture til lidt forskellige vande, og det har også resulteret i en lang række flotte tykke gedde med nogle helt ekstremt flotte farver, fortæller Mads Davidsen. – Min sidste tur var da heller ikke en undtagelse. Jeg startede mit fiskeri omtrent klokken 15, og allerede i første kast med en lille Savage Gear Rattle Trout havde jeg et hug, men det forblev desværre kun ved det ene.

– Jeg fiskede videre rundt om søen uden det store resultat – på trods af en del agnskift. Det var først, da jeg satte en Savage Gear Hard Eel i farven Red N Black på, at der skete noget: Den næste halve time fik jeg tre mindre gedder og bummede et par stykker, så det var helt perfekt. Endelig havde jeg fundet noget, som gedderne var interesseret i.

– På et tidspunkt kom jeg til en lille vig, hvor der kun var cirka 1,5 meter dybt. Jeg havde før fået godt med fisk lige netop her, men dog ikke helt på denne her årstid. Men jeg tænkte, at det jo var ved at være tiden, hvor gedderne begynder at gå på det lave vand, for så småt at høre sig klar til forårets gydning. Og ganske rigtigt; efter nogle få kast fik jeg et godt tungt hug på min Hard Eel. Med det samme kunne jeg mærke, at det var en ganske fornuftigt fisk, så da den kom i nettet, fik jeg et par hurtige billeder. Herefter kom gedden retur til sig rette element. og jeg kunne nu tage glad hjem. Hvilken smuk fisk.

 

Friluftsland

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This