Tihana La Rosa var taget med sin kæreste på geddefiskeri, men denne dag var det aborrerne der var i hugget. Her viser Tihana dagens største aborre – et flot eksemplar på 1,1 kilo og 39 centimeter.11.5.2011 – JENS L. PEDERSEN var sammen med sin kæreste, Tihana La Rosa, taget på geddefiskeri den 9. maj på en nordsjællandsk sø. De store gedder ville ikke rigtigt lege med, men det ville aborrerne til gengæld.

– Jeg havde taget min kæreste Tihana med på geddefiskeri, beretter Jens. – Og det var skønt at blive forkælet med hjemmelavede frikadeller og kartoffelsalat frem for de typiske almindelige leverpostejsmadder!

– Der var godt gang i fiskeriet, men det var faktisk mest aborrerne der ville lege med. Jeg fik en række mindre gedder op til 3 kilo og en del aborrer op til 700 gram – alle fanget under dørgefiskeri med woblere. Sidst på aftenen mistede jeg en rigtig god aborre over kiloet. Det var rigtigt surt, men jeg tog et drev over området igen og havde udstyret min kæreste, Tihana, med en spinnestang med en løjeimitation for enden af linen. Hun har ikke fisket aborrer og gedder før, så der var hvin da de første to små 300 grams aborrer blev hevet op. Pludselig fik hun et rigtigt godt hug hvor der blev taget godt med line af spolen. Efter en nervepirrende fight kom fisken til båden, og jeg besluttede straks at nette den da det var en god fisk. Aborren var yderligt kroget, så det var heldigt at den kom i båden. Fisken blev hurtigt vejet til 1,1 kilo og målt til 39 centimeter, hvorefter den store aborre blev genudsat. Oplevelsen var til stor glæde for os begge, og det er ikke sidste gang Tihana tager med på aborrefiskeri, slutter Jens.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This