Her på Fisk & Fri har vi publiceret en del nyheder og videoer om isfiskeri, som inspiration den unikke mulighed der har været for at isfiske for første gang i en del år.

Men – alting har en ende. Allerede i går var isen ved at blive porøs mange steder, og med den vejrudsigt der er lige nu, så vil isens styrke og tykkelse hurtigt mindskes. Selvom isen flere steder stadig er 15-16 centimeter skal du tænke dig meget godt om, hvis du fortsat isfisker fx i dag eller i morgen. Og allerbedst er det nok, at du bliver hjemme

I weekenden bliver det helt op til omkring 10 grader, og selv om isen næppe er smeltet til den tid, så anbefaler vi herfra helt klart at lægge isfiskegrejerne på hylden for i år – indtil næste gang, der forhåbentlig opstår lige så fine muligheder, som der har været her i Danmark de sidste par uger.

Nåede du lige at få en enkelt god fisk eller to inden tøen satte en stopper for isfiskeriet, så send os meget gerne din beretning og et foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

GrejXperten

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This