– Klokken slog 5.30, da turen gik fra vores ferielejlighed til Soca River i den østlige del af Slovenien cirka halvanden times togtur derfra, fortæller Mikkel Rabjerg. – Fiskefeberen ramte mig med det samme, da jeg ankom til den berømte lystfisker by.

– Ved stationen stod min guide, Boštjan og ventede på mig. Efter et par hurtige stop efter waders og fiskekort, stod vi klar til at fiske i de omgivelser, man drømmer om som fluefisker.

– Fiskeriet gik i gang og efter et par hurtige kast, sad første fisk allerede for enden af linen. Linen blev stram, og det vidunderlige syn af ørreden, som letter sig fra bunden, fik hjertet til at banke endnu hurtigere. Efter en kort fight blev den første fisk landet i det krystal klare Alpevand. Vi tog et par hurtige billeder, og afsted var fisken igen.

– Sådan fortsatte det de næste par timer med otte landede fisk samt fire mistede for mit vedkommende. Boštjan fik cirka samme mængde fisk. Alt i alt en hel fantastisk oplevelse, som blot bekræfter, at hvor end du er i verden, så venter der ofte et fantastisk fiskeri i de lokale omgivelser. Der skal lyde en stor ros til Soca Fly, og guiden Boštjan, som flittigt delte ud af sin erfaring og viden ved floden. God sommer til alle!

 

Forshaga Akademin

 

Mikkel med en af sine fine regnbueørreder taget på flue i Slovenien.

Mikkel med en af sine fine regnbueørreder taget på flue i Slovenien.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This