Brian Kristoffersen med en velkonditioneret gedde fanget på wobbler hen under aften. 31.03.09 – GEDDEFISKERI HAR ALTID været blandt Brian Kristoffersens højeste prioriteter, og den seneste tid, har han i fællesskab med forskellige fiskekammerater bådfisket en masse imponerende fisk på den nedre del af Gudenåen. Efter en række ture med en del mindre gedder og et par pæne sandart, havde Brian d. 20.marts inviteret sin kammerat Jens Hay en tur med på åen.

Det skulle blive en kanon tur i godt vejr, som Brian beretter. – Vi tog afsted i strålende solskinsvejr og alujollen var rigget til med wobblere bagude. Vi havde ikke fisket mere end 15 min. før jeg fangede den første gedde – en fisk på ca. 2 kilo. Lidt senere fangede Jens Hay så en gedde på ca. 2,2 kilo og kort efter mistede han endnu en gedde på cirka samme størrelse. Så blev han spydig og spurgte, om jeg hvilede på laurbærene? Næ, minuttet efter fik jeg et godt hug og kunne så lande en gedde på 3 kilo!

Jens Hay med hans nye personlige gedderekord – en forbedring på mere end 5 kilo.

Så passerede lidt tid, hvor vi ikke fangede noget, men bare nød det gode vejr. Ved solnedgang fik jeg igen et godt hug, og denne fisk gik dybt! Efter en lang og god fight kunne vi nette en flot gedde på 98 cm og anslåede 7,5 kilo. Efter foto og genudsætning havde vi ikke fisket mere end 5 min, så fik Jens bid – og denne fisk gik også dybt. Pludselig kom den op og var klar til landing og vægten viste 8 kilo, hvilket var et betragteligt løft af Jens’ personlige rekord: En forbedring fra cirka 2,5 til 8 kilo. En helt igennem perfekt tur, slutter Brian!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This