Ole Larsens datter, treårige Laura, holder her en af dagens mange store skrubber over kiloet. OLE LARSEN har sendt os en fin feriefangstrapport med et sødt billede af hans datter. Ole skriver:

– Jeg var som i de fleste andre ferier i sommerhus med min familie hos mine svigerforældre. Jens, en ældre herre på 85 år, kom forbi og spurgte om jeg ville med ud og fange flade fra hans jolle i Langelandsbæltet ud for Hou Fyr. Det havde jeg været flere gange før. Han finder ALTID de flade. Det er sjældent, at vi ikke får 30+ med ind. For tre år siden havde vi den bedste tur med 20+ skrubber over kiloet inkl. min PR på 1,3 kilo.

Denne gang sejlede vi ud kl 10. og vejret var pænt. En del sol og jævn vind. I starten skete der intet udover en masse tang der flød i overfladen. Efter 20-25 minutter kom de flade pludselig forbi og i løbet af de næste par timer fik vi ca. 30 skrubberr og fem Isinger. Fem var omkring målet og røg ud igen, men de 30 var fine, med en del omkring kiloet og den største på 44 cm og 1,2 kg. Over middag begyndte det at blæse op. Så ved 1-tiden sejlede vi ind igen. Endnu en dejlig tur med min 85årige fiskekammerat – jeg glæder mig allerede til næste sommer, når vi skal ud igen.

Fisken gør Ole fortjent til en guldnål og deltager i Rekordfisk konkurrencen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This