I går var sidste dag af laksesæsonen 2022 i Skjern Å samt den nedre del af Storåen, så nu er der masser af tid til at bygge spinnere og binde fluer, indtil sæsonen starter igen den 16 april 2023. En af dem, der gav den gas med fiskestangen til det sidste, var Kenn Bau Brix, som var ude en sidste gang forleden:

– Med kun få dage tilbage af laksesæson i Skjern Å beslutte jeg mig for at tage to dage til åen, skriver Kenn Bau Brix til Fisk og Fri. – Jeg fik lagt den tunge flue ud midt i åen, da jeg ville fiske til en fisk, som jeg havde set på egen side, og i andet kast blev jeg så belønnet med denne flotte hanlaks på 86cm, der var en god afslutning på sæsonen. Så har jeg noget at tænke tilbage på i de kommende mørke aftener ved fluestikket.

Laksesæsonen ved Skjern Å har i 2022 givet i alt 1911 laks, hvoraf 372 blev hjemtaget. Dette er en del mere end både i 2021 og 2020, hvor der blev fanget hhv 1502 med 397 blev hjemtaget og 1671 med 430 hjemtaget. Faktisk er der ikke siden registreringen startede i 2004 fanget flere laks ved Skjern Å end i 2022, så man må sige det går op ad bakke på den front.

Læs selv statistikkerne her.

I går var også sidste fiskedag på den nedre del af Storåen.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This