– Vi startede fra Søborg tidligt søndag morgen med kurs mod Nordøst Falsters lækre pladser, fortæller Jimmy Bruun. – Bilen var pakket med grej, fiske-buddy (søn) og madpakker. Velankommet til det første spot kom vi i vores waders, og så var det bare med at komme ned på kysten!  Til vores store irritation var der godt med vandplanter i vandet, så da vi affiskede de bedste spots, fik vi ikke andet end ålegræs på krogen… Efter et par timer gav vi op og tog længere sydpå til det andet spot, men ved middagstid var vores tålmodighed ophørt. Det var som om, at der bare ingen fisk var på Falster!

– Men hvor skulle vi så tage hen? Valget faldt på det sydøstlige Møn, hvor vi havde rygvind, og vandet burde være bedre! Møns kyster var den eftermiddag klædt i gråt, og der var let farvet vand. Heldigvis var der bare lidt snask de første par meter, men ellers umiddelbart fiskbart vand uden synligt grøde i vandet. Vi valgte at gå direkte i vandet fra parkeringspladsen, og taktikken var klar. Der stod fire stk. waders til venstre, så det skulle klart være strækket mod højre, hvor der var frit.

– Albert indtog makkerpladsen til venstre for mig, og jeg foretog det første fuld smadder derud-af kast med 20 gram for enden af min 10,5 fods stang. I første indspinning mærker jeg et sejt træk som fra toppen af en tangplante, men så kom rykket! Jeg var i fuld kontrol på modhugget, og så var der dømt fight! Jeg kunne ikke umiddelbart afgøre andet, end at der var tale om en stor fisk, da der blev taget nogle gevaldige udløb på mit 4000 hjul! Det var dog den helt rigtige fornemmelse!

– Undervejs under fighten var fisken kun sporadisk over vandet, men jeg kunne se, at den var spejlblank. Jeg fik kaldt på Albert som hjalp med at få nettet fisken. Efter jubelscener og fotosessions blev fisken målt og vejet til 70 cm og 3,8 kilo. En helt igennem fantastisk dag på kysten!

 

Hvidovre Sport

 

Møn var gavmild med denne fantastisk flotte 3,8 kilos blankfisk til Jimmy Bruun.

Møn var gavmild med denne fantastisk flotte 3,8 kilos blankfisk til Jimmy Bruun.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This