– Et par timer på den fynske kyst gav en dejlig fisk forleden, skriver Jimmy Storm til Fisk & Fri. – Inden jeg forlod hjemmet, havde jeg udset mig en plads, der tit holder en del fisk. Men ret ofte finder jeg mange mindre fisk på lige præcis den her plads. Når det så er sagt, har jeg ofte set flere fine fisk følge. 

– Jeg startede med bombarda og flue og fik ret hurtigt en del mindre fisk på land. Efter 40 minutters fiskeri havde jeg en god følger med inde, og da den fulgte med ind igen uden at hugge, skiftede jeg til en gennemløber: Den grønne Gotlandspil, nåede næsten kun lige at lande på vandet. Fire omgange på hjulet og så strammede det op, idet en dejlig stærk havørred havde taget blinket og kastede sig ud af vandet.

– Efter en dejlig fight, kunne jeg nette en smuk havørred i efterårsdragt på 65 cm. Netop Gotlandspilen i kawasaki grøn har det sidste stykke tid været meget giftig, når jeg har været på kysten, slutter Jimmy.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This