På trods at svære forhold blev det til denne imponerende flotte skærgårdsgedde på knap 12 kilo, da Stefan Trumstedt rejste til Finland for at fiske.

04.12.09 – DEN GARVEDE geddefisker Stefan Trumsted er vendt hjem fra en tur til Finland, hvor han skulle mødes med vennen Mika Mäkelä og Janne Helenius fra finske Strike Pro for at fiske gedder i skærgården.

Da han kørte fra færgen var der is i vigene uden for havneområdet, lufttemperaturen var lige omkring frysepunktet, det var vindstille og vandet var spritklart. Det var altså ikke de bedste grundbetingelser, der mødte Stefan, men der var jo ikke andet for end at klø på.

De rutinerede geddefiskere besluttede sig for at forsøge sig over dybt vand, og om morgenen tabte Stefan en syv kilos gedde lige ved bådsiden. Ellers skete der ikke det store. Først flere timer senere fik Stefan endnu et hug.

Midt i et spinstop blev hans Phantom Wild Sucker taget af en 112 centimeter lang gedde med godt sul på kroppen. Sikkert i båden kunne fisken vejes til 11,8 kilo – en rigtig velproportioneret, smukt aftegnet og stærk brakvandsgedde

Se eventuelt mere på www.strikepro.com

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This