– Efter at have lagt stangen ud på cirka en meters vand, kom der et hug klokken 03.30, fortæller Flemming Kastbjerg Rottenberg. – Da hugget kom, gav min Delkim TXI D kun to bip. Jeg tjekkede stangen, og fik noget af overraskelse, da den voldsomme skælkarpe, som søens fiskere kalder Brutalis, brød overfladen, hvorefter en tung fight begyndte.

– Som agn havde jeg valgt tigernuts, som jeg havde boret ud og sat et stykke kork i for at afbalancere, da jeg havde 227 grams bly på. Bunden er nemlig forholdsvis blød i denne sø, så under disse forhold er afbalanceringen vigtig. Krogen var en Kamakura Wide Gape X, Micro Barbed size 4 og Dark Matter Super Heavy 20 lb Hooklink – begge fra Korda.

 

Tohatsu

 

Flemming Kastbjerg Rottenberg skælkarpen Brutalis

Flemming Kastbjerg Rottenberg fik 7 karper på turen inklusiv denne og Brutalis ovenfor.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This