Jesper Isaksens fluefangede skælkarpe var en sjov bifangst fra Møllehavens Fiskesø. Målrettet fluefiskeri efter karper kan sagtens lade sig gøre, men det kræver tålmodighed og finesse. 24.08.09 – KARPEFLUEFISKERI er på mange måder en af de helt store og interessante udfordringer, som venter den moderne fluefisker. Karpen er både snu og sky, og så er den en bomstærk fighter. Der er derfor god grund til at være stolt, hvis det skulle lykkes at fange én – også selvom det skulle ske ved et rent lykketræf.

Jesper Isaksen har sendt os en beretning fra Møllehallens Fiskesø, fra en dag, hvor han skulle stifte et nyt bekendtskab. Jeg var lige et smut ved søen i min ferie, fortæller han. – Der var en hel del fisk oppe og vende, og efter noget tid får jeg en god ørred på – men ak, desværre springer linen. Jeg får sat en ny flue på, men jeg havde selvfølgelig ikke nogen mage til den mistede. Nu skete der intet, så jeg satte mig på bænken med linen i vandet helt inde. Jeg skulle lige beslutte hvilken flue, jeg skulle vælge, men da jeg så tager min stang for at skifte flue, er der bid lige med et. Det havde jeg virkelig ikke forventet – min første skælkarpe og så på flue. Det var ret sjovt, beretter Jesper Eriksen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This