– Det var en iskold, men fantastisk dag på Skånes sydkyst, fortæller Kevin Simesson. – Siden premieren den 1. januar har jeg haft otte ture, hvor jeg i alt har fået 28 havørreder. Hovedparten har ligget mellem 1,5 og 4 kilo – og undervejs har jeg også mistet flere store. Det gælder derfor om at have is i maven og ikke give op.

– Sidste gang, jeg var ude, var det en af mine yndlingsfluer – Wi-Fi fluen, som jeg selv har kreeret, der sad for enden af min ni-fods fluorocarbontafs. Faktisk har hovedparten af de 28 havørreder i år hugget på denne flue.

– Allerede i tredje kast huggede den første blankfisk, og inden længe havde jeg fået fem fine fisk. Pludselig fik jeg et voldsomt og markant tungere hug, der stille og roligt trak en del line af fluehjulet. Nærmest ud af det blå accelererede den lynhurtigt, men fordi bremsen stod lidt stramt knækkede forfanget desværre. Til alt hel fik jeg en trøstepræmie i form af den fisk, som du ser ovenfor på fotoet, så det var trods alt ikke så ringe endda.

Her får du opskriften på Wi-Fi fluen, der fungerer lige så godt til regnbueørred som til havørred – og som kan bindes på alle krogstørrelser for 6-10. Min favoritkrog er Gamakatsu F314 #6.

Materialerne på Wi-Fi fluen er:

Bead Head 3,8-4 mm Silver

Cactus Chenille 6 mm Vit

Strunge Marabou FL White

Tri-Lobal Yarn Grey / Blu Dun

UV-lak

Senyos Laser Dub Shrimp Pink med et mix av Fluo Pink men virker også fint i ren form.

Hvid 50 deniers tråd er super stærk og suger uv-lakken godt

Til Wi-Fi Sea Trout bruger jeg et par Easy Shrimp Eyes og til regnbue kører jeg uden rejeøjne.

 

Friluftsland udsalg

 

Wi-Fi fluen

Wi-Fi fluen

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This