– Efter en lille pause fra havet, blev det tid til at komme ud lidt ud på kysten igen, fortæller Afif Kurjeih. – Og det blev både til nogle fisk, og til en masse frisk luft. Det er få spots, man kan fiske for tiden grundet grumset vand og ålegræs, som ikke gør det let. For ikke tale om varmen, som bare ikke rigtig vil slippe den skånske kyst.

Men – fiskene er der, der skal dog bare kæmpes lidt mere. Turens største fisk blev den smukke blankfisk, som du ser ovenfor. Jeg fik dog ikke mål på havørreden, som blev fanget på Westin Sømmet i brun/hvid. – Der er godt nok kommet folk ud på kysten igen. Det har ellers været stille fra folk i noget tid. Tænker de lige skal have det sidste luft, inden havørred-sæsonen i Skåne slutter den 15 september, slutter Afif. 

Du kan læse en hel masse artikler om havørredfiskeri i artikelarkivet på fiskogfri.dk her – og ønsker du det fulde overblik over alt, hvad der er værd at vide kan du købe den ultimative havørredbog – “Havørred – Refleksioner på kysten” her (REKLAME).

 

GHrejXperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This