Rasmus Østergaard Thomasen tog denne regnbueørred på 1,8 kilo med en længde på 53 centimeter i Donslund å – et å-løb som du også kender som Ansager å.RASMUS ØSTERGAARD THOMASEN og Christian Berg – begge fra Vorbasse, var den 25. april taget til Donslund å, for at hyggefiske lidt med orm, badet efter et lille synk.

– Min kammerat får et stort hug, som ikke blev til mere. To meter længere oppe kaster jeg derfor ud i et dybt hul, i et sving. Linen driver hurtigt ned til min kammerat. Lige idet, da min line ligger slap, forvinder den i et voldsomt hug, fortæller Rasmus og fortsætter.

– Jeg giver strammer linen op og giver modhug, hvorefter ørreden tager et kraftigt udløb. Den gode fight varer ved i 5-7 minutter, hvorefter min kammerat lander fisken med nettet. Alt i alt en stærk regnbueørred, og en rigtig sjov fight, fortæller Rasmus.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This