6,6 kilo smukt vestsjællandsk sølv. FLEMMING MØLLER bruget Fars Dag (05.06.09) på en lille aftentur til et af sine yndlingssteder på vestsjælland med sin ‘faste’ fiskemakker. – Vejret var skønt med blankt vand og 2-3 m/s og ca 15 grader, skriver Flemming. – Ved halv otte tiden fik jeg hug af en målsørred der dog desværre stod af igen næsten med det samme. Efter ca. 5 minutter var der så bud efter min lille loppe igen, og denne gang sad den fast – 51 cm torpedo-formet skønhed. Så var min dag reddet !

Min makker valgte derefter at bade helt utidigt og iført både tøj og waders – jeg skal hilse at sige at vandet stadig er for koldt til det! Efter at han så fik mine tykke sokker og en kop varm kaffe vadede jeg ud igen, og ville teste min nyeste flue kreation: "Hypnose-rejen" (navnet har den fået pga nogle MEGET stirrende øjne).

Første kast lidt til venstre – 10 meter ud – mere line af hjulet, andet kast 15 meter ud på knædybt vand. Et lille træk i linen resulterede i en stor hvirvel i overfladen og 30 -40 meter udløb! Her stoppede dyret og jeg tænkte "fedt, så stod der endelig en pæn fisk på" – skød den til 2,5-3 kilo. Så gik den langs kysten, uden at jeg kunne presse den nærmere land – så tænkte jeg "OK lidt større måske – 4 kilo" Nu var jeg blevet mere vild og havde en puls som en spidsmus (400 bpm), efter yderligere 5 minutter tovtrækkeri så jeg uhyret – "F…. den er stor !!! " Vidste nu at det var en 5 kilo +. Min makker var nu dukket op med nettet, som jeg var yderst glad for at han havde taget med i dag. 10 minutter og 4-5 udløb senere, kunne jeg i bedste stil køre nettet under den – "Jaaaaa, den er i nettet!!". Desværre laver de nogle meget små poser til de net, så jeg kunne ikke lukke det om den, og måtte med net og stang, og en vildt kæmpende fisk i favnen, kæmpe mig i land (-fik at vide at jeg så lidt sjov ud…). Der fik jeg hurtigt givet uhyret et slag i knolden. Nu var jeg heldt vild – ny personlig rekord var sikker, og så taget på ny flue.

Data: 84,5 cm og 6,60 kilo !!

– Dagen efter måtte jeg lige ud og fiske oplevelsen ud af kroppen. Det gav fem fisk med den største på 2,1 kilo, slutter en meget tilfreds Flemming.

Stort tilykke med fisken skal det lyde her fra redaktionen.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This