Brian Jensen med sin torsk på 16,2 kilo.

Brian Jensen med sin torsk på 16,2 kilo.

Fredag d. 20. feb. sluttede Fredagsklubbens årlige ugetur på Øresund. 5 dage blandt inkarnerede torskefiskere er aldrig kedeligt og vanen tro fløj mere eller mindre høflige bemærkninger over dækket, mens der blev fisket. Det er et helt specielt miljø, hvor det at ”gasse” de øvrige er en del af gamet.

Mandagen blev bedste dag, mens både tirsdag og onsdag var noget magre inden der torsdag og fredag igen kom gang i fiskene.

Kenn Holm fangede største torsk på 17 kilo, mens Brian Jensen fangede flest kilo. 68,3 kilo fordelt på 7 torsk med største på 16,2 kilo.


I den interne konkurrence må der indvejes 3 torsk pr. dag med en vægt på mindst 3 kilo, og da Brian ikke fangede noget hverken onsdag eller torsdag, så er det lidt af en præstation, da han fredag indvejede i alt 29,2 kilo og løb med sejren.

I alt blev der landet 10 målere. Heraf var to over 15 kilo. Næste år mødes gutterne fra Fredagsklubben igen ombord på Sværd hos Kim Knudsen. Det er så 40 år siden at det hele startede – det skal nok fejres.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This