– I fredags var det endelig weekend, og den valgte jeg at starte i Nordvestsjællands Fiskepark –søen, hvor man altid kan fange en fisk, som er lidt større end sidst, man var der, fortæller Kim Nielsen. – Planen var, at turen skulle fungere som en lille opvarmning til næste weekends finale i Nordic Stør Cup.

– Fiskeriet var kun lige startet, da denne flotte sibiriske stør valgt min agn og gav en rigtig god fight, trods sin størrelse. Vægten viste 33 kg inklusiv vejeslynge, så fisken vejede 29,5 kg. Det er pt. den største af sin art i Danmark, men bliver ikke indsendt til rekordudvalget, da jeg fiskede alene og mangler foto af vægt og vidner. Men hvad betyder det! Jeg ved jo, at den er der, så jeg fanger den bare igen, slutter han kækt.

Den gældende rekord for sibirisk stør er 28,7 kilo. Denne fisk blev taget af Janine Grønning Holze i Nordvestsjællands Fiskepark den 4. marts 2022.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This