9.2.11 – FERIE I BELLA er årets store feriemesse og afholdes nu i weekenden den 11. til 13. februar. Oplev bureauer med rejser til nær og fjern, globetrotterhjørnet med masser af rejseforedrag, backpacker område, dykkerområde, golf, camping og meget mere.

Fisk & Fri og BigGame Magazine er med og vi står på stand 40 i hal C1 i Globetrotter området. Du kan komme og møde redaktørerne bag bladende og høre foredrag om blandt andet eksotisk fiskeri, storvildtsjagt i Afrika og mange andre aktionfyldte oplevelser.

Vi kan desværre ikke forære vores læsere en fribillet, men vi har dog modtaget rabatinvitationer, så I fredag kan komme ind på messen til kun 50 kroner – normalprisen er 90 kroner. Alt hvad du skal gøre for at få rabatten er at udprinte rabatinvitationen på følgende link og udskrive denne samt udfylde navn og emailadresse: Rabatinvitation til Ferie i Bella. Filen er i PDF-format.

FIsk & Fri og BigGame Magazine glæder os til at se jer på messen i weekenden 11. til 13. februar. Adressen er Bellacentret, Center Boulevard 5, 2300 København S. Åbningstiderne er fredag og lørdag klokken 10.00 til 18.00 og søndag klokken 10.00 til 17.00. Læs mere om Ferie i Bella her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This