24.3.2011 – FISK & FRI er med på Fly Festival i Kolding denne weekend hvor det går løs. Vi har en stand hvor vi byder på gode abonnementstilbud og ser frem til at mødes vores mange læsere. Du er mere end velkommen til at kigge forbi og hilse på os.

Du har også mulighed for at vinde et årsabonnement på Fisk & Fri og en stak fluer fra Fishmadman – det eneste du skal gøre er at gætte hvor mange fluer der er i en krukke…

På standen vil være redaktionschef, Gordon P. Henriksen, og de to Fisk & Fri skribenter Per Fischer og Jesper Fohrmann der også har firmaet Fishmadman. De viser deres hitch og tørfluer til laks og Jesper Fohrmann binder fluer på standen såvel som på det store fluebinderområde. De har også taget nogle liner fra Lee Wulff, som der er mulighed for at teste og købe.

Fisk & Fri’s Peter Rødsgaard er også med på standen og binder blandt andet laksefluer på rør. Rasmus Hansen har også taget lidt bindegrej med og binder nogle af sine favorit fluer til gedderne. Johnny Jensen dukker yderligere op og har taget en stak bøger med, hvis der skulle være nogle der ønsker at købe et signeret ekesmplar af Drømmefiskeri.

Flere andre af Fisk & Fri’s skribenter såsom Erik Tveskov, Jan Bach Kristensen og webredaktøren Chiel Robben, vil også være til stede noget af tiden. Så kom forbi og hils på os allesammen!

Gå heller ikke glip af Jan Bach Kristensens foredrag om hans vilde film om tarponfiskeri fra flydering.

Se hele foredragsprogrammet her.

Hvis du interesserer dig for fiskeri efter laks med flue, vil du sikkert have glæde af at, få tilsendt et nyhedsbrev fra Fishmadman, der specialiserer sig i fiskeri i overfladen. Få nyhedsbrevet direkte til din computer ved at tilmelde dig her.

Se mere om Fly Festival og en komplet liste over udstillere og events her. Der er RIGELIGT at komme efter!

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This