Når den første snert af efterår med blæst og rusk viser sig i august, er der ofte fint fiskeri i landets mange put and take søer. En af dem, der har været ude de sidste par dage er Flemming Bjerrum:

– Turen gik til Stilbjerg Lystfiskersø, hvor jagten efter en solid regnbueørred var sat ind, og det lykkedes – som du kan se på billedet – at fange nogle flotte basser på blandt andet Fishnote Drop og Trout Lure. Fiskene gav en god fight og vejede 4,3 og 4,6 kilo, og der er mange store fisk tilbage derude, fortæller han.

Hvis du vil vide mere om put and take fiskeri har vi masser af artikler på fiskogfri.dk´s artikelarkiv, hvor du kan læse alt om de mange forskellige metoder, der giver flest fisk under forskellige forhold og årstider i put and take søen. Her finder du alt fra artikler om powerbait og bombarda til spin og flue. Du kan læse alle put and take artiklerne her.

På Fisk og Fris Youtube kan du også finde flere gode videoer om put and take fiskeri. Du kan abonnere gratis på kanalen her.

 

Jans Lystfiskershop

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This