– Lørdag morgen drog jeg mod Falster, og det skulle vise sig at være en god ide, skriver Jimmy Bruun Nielsen til Fisk & Fri. – Efter at have gået et godt stykke på store sten med morgenstivhed i kroppen, begyndte jeg at gå i vandet og affiske kysten, og ret hurtigt fik jeg en fin grønlænder. Umiddelbart var det ikke verdens fedeste at vade på spottet med lavvande og MEGET glatte sten, som egentligt ret hurtigt afgjorde, at jeg ville skifte spot til en lidt mindre udfordrende bund. Men så opdagede jeg, at jeg alligevel var nået så langt, at det var ganske kort til Killer-Spottet, og jeg tænkte, at når jeg nu var nået helt derud, så fortjente det et par kast!

– Efter det tredje kast fik jeg kontakt, og i fjerde kast var der også hug! Og så kom det voldsomme og afgørende hug i femte kast – halvvejs inde. Jeg fiskede med min 10,5 fods Airspin stang og et 4000 hjul, og der var maximum flex og hjulet hvinede ved udløbene. Undervejs i fighten tænkte jeg flere gange, om det var laks, fejlkrogning eller noget helt andet, men da den viste sig i overfladen, kunne jeg se, at det var en stor og blank! Det var  en intens fight, som varede omkring 10 minutter – og landingen var mindst lige så dramatisk, med to mislykkede forsøg før det lykkedes.

– Jeg tog et par kast efterfølgende, inden jeg drog tilbage til bilen og fik en sagesløs kok til at tage billeder af fisken. Resten af dagen bød på fremragende fiskeri med i alt 7 fisk i hånden – alle blanke og over målet. Alle fisk blev genudsat på nær den store, som var 75 cm lang og havde en kampvægt på 5 kilo! Fiskene huggede på gennemløbere – hhv Hotshot og Sillingen, slutter han.

Husk du kan finde massevis af spændende og dybdegående artikler om havørredfiskeri i fiskogfri.dk´s artikelarkiv her.

 

Tohatsu

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This