Tag færgen til Island og Fæøerne og du kan få bilen og en masse fiskegrej med.

Mulighederne for fiskeri på Island er mange, heriblandt fluefisker efter fjeldørred. DET FÆRØSKE REDERI Smyril Line, der bl.a. sejler med luksusfærge mellem Hanstholm, Tórshavn og Østisland, sender netop nu sit feriekatalog for 2009 på gaden – og her er masser muligheder for lystfiskere der overvejer en tur til Færøerne eller Island til sommer. Nu introducerer Smyril Line, der bl.a. sejler mellem Hanstholm, Tórshavn og Seyðisfjörð, sommerhusferie i Island med den frihed, det giver at rejse i egen bil. Det sker i forbindelse med lanceringen af det nye feriekatalog 2009 fra rederiet, der netop sendes på gaden og ud til rejsebureauerne.

En variant af Smyril Lines sommerhustilbud, kaldet Explorer North, er først og fremmest for dem med kun en uge på Island og i det samme hus i hele perioden i det spændende Akureyri/Mývatn-område, hvor der er mange fiskemuligheder i nærheden. Læs mere på www.smyril-line.dk

Søger du inspiration til dine fiskerejser i 2009, kan du glæde dig til årets sidste blad, da vi har et stort rejsetema i december udgaven af Fisk & Fri med masser af fiskehistorier fra hele verden og gode råd til planlægningen af dine fiskerejser.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This