– Min søn Sebastian var en tur ude ved en privat sø sammen med en kammerat, fortæller Jesper Lyngsie fra Team Svinet. – Søen indeholder fine gedder, og de har før fået gedder op til 7-8 kg. I går aftes fik Sebastian så et tungt hug på en stor Caviar spinner, og var med det samme klar over, at det var en fin fisk.

– Efter en kort men intens fight, skulle fisken landes i et alt for lille net. Det gik ikke så godt, for linen knækkede, men da det heldigvis skete i vandkanten, sprang Sebastian i søen og fik fisken under kontrol. Den store gedde blev bragt på land, hvor den nænsomt blev vejet. Herefter tog han et par hurtige billeder og fik hurtigt den store gedde genudsat.

– Inden den blev bragt på land, spyttede den en halvt fordærvet to kilos gedde ud af flaben, og vægten stoppede derefter på 12 kilo. Storgedden er både ny PR samt rekord i Team Svinet. Et kæmpe tillykke med drømmefisken – både fra den stolte far samt Fisk & Fri.

Har du selv været ude at fiske gedder, hører vi gerne om de mosbegroede madammer du har landet. Send en mail til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This