– Vi ankom til Gjerrild Klint allerede klokken 17 – længe før den gyldne time, fortæller Lars Løve Lund. – Vejret mindede mest om en badeferie, så godt var det. Der var kun lette krusninger på vandet. Vi besluttede derfor at vente med at hoppe i vores waders og bare hygge fiske lidt inden, så det var bare i kondisko og shorts. Vi mødte en tysker, der fangede små fjæsinger ved første pynt, men henne midt på klinten klokken 19 får jeg pludselig et hug på min OLR tobis wobler 20 meter ude.

– Fisken viser sig straks i overfladen, og jeg kan se, at det er en god havørred, der har taget wobleren. Fisken giver faktisk ikke den store fight, men da den skal på land, må den kanes ind, og i kondisko var det faktisk ikke det nemmeste, men på land kom den da. Og jeg må indrømme, at det er en af de flotteste fisk, jeg har fanget i lang tid. Den var helt blank og med den rette kondi. Jeg kunne da også mærke en hvis adrenalin pumpe… Vi sluttede aftenen af med et par små fjæsinger, som kom ud igen, men jeg glemmer sent denne fantastiske Sankt Hans aften.

 

Owner

 

Lars Løve Lund med sin fine havørred fra Djurlands kyst

Lars Løve Lund med sin fine havørred fra Djurlands kyst. Fisken huggede på en OLR wobler,

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This