– Jeg har netop haft den vildeste bifangst, og den fedeste fiskeoplevelse i mit liv. Sådan lyder udmeldingen fra Kasper Pedersen. – Jeg var taget afsted for og fiske gedder, da jeg viste, at det var nu, at de store fisk var der! Jeg kom til vandet cirka kl 18 og satte to stænger ud med skaller og gik ellers i gang. De første to timer mærkede jeg intet. Jeg tog derfor min ene skalle op og kastede ud igen med en ny på.

– Der gik ikke mere end fem minutter, da den ene hanger begyndte at hoppe lidt, men der blev ikke taget line af hjulet, og der var vindstille. – Nu giver jeg et modhug, tænkte jeg, og så sad fisken der med det samme! Da jeg lige mærkede fisken, nåede jeg lige at tænke, at det nok bare var en lille gedde, for den gjorde ingen ting – den fulgte bare med. Det var dog blot lige ind til, at jeg fik den ind til nogle siv, for så gik den ellers amok!!

– Jeg fik dog styr på fisken og kunne se, at det var en god fisk, men jeg troede stadig, at det var en gedde, lige ind til den kom i nettet! Også begyndte glæden ellers! Jeg fik hurtigt ringet til min mor og sagt, at hun skulle komme, fordi den her skulle jeg bare have gode billeder af! Fisken blev målt og vejet til 4.7 kg og 79 cm, og fisken var den første sandart nogen sinde i mit liv! Jeg havde aldrig drømt om og få sådan en flot fisk af en sandart på en geddetur, slutter han.

Har du selv fået en god bonusfisk, så husk at sende din beretning og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This