– Forleden så jeg så en mulighed for at tage på vandet efter arbejde, så det var bare om at komme hjem og få pakket bilen, skriver Alexander lichtenberg til Fisk & Fri. – Efter en lille halv time var jeg på vandet, og transducerne stod som de skulle: Nu gjaldt det bare om at fiske igennem, inden det blev for sent.

– Min mavefornemmelse fortalte mig, at jeg skulle afsøge områderne nær skrænterne, da der var proppet med byttefisk. En halvanden time inde i turen havde det lykkedes mig at lande et par gedder, men så spottede jeg en bedre fisk nede på 10 meter vand på min Garmin LiveScope. Fisken jagede aktivt de stimer, der stod blot 8 meter under båden. Det lykkedes mig at få præsenteret jiggen lige foran snuden på den. Et par hurtige nøk med stangen og en pause, var det, der skulle til, for at få overtalt fisken.

– Jeg havde desværre glemt min vægt og et ordentligt kamerastativ, så jeg måtte nøjes med at bruge min iPhones selfie-funktion og min pandelampe som studielys. Mit målebånd lå heldigvis i tasken og jeg kunne være tilfreds med at vide, at fisken var 88cm lang. Fisken huggede på en Westin Twinteez 15cm i farven smelt.

Du kan se masser af videoer om, hvordan man bruger et LiveScope på Fisk & Fris Youtube.

 

Havørred - Refleksioner på kysten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This