Emil Olesen med den flotte duo, der huggede på en gang på henholdsvis en kobberbasse og pink reje.06-05-2012 – MAJ MÅNEDS VINDER af Fisk og Fri’s Fly Only konkurrecne, Emil Olesen fra Engesvang, var midt i maj på samsø sammen med min fiskekammerat Thomas og et par andre. Igen var det fluerne, som skulle luftes.

Fiskeriet starter sløjt, og der er dårlige meldinger fra andre lystfiskere på øen. De holder modet oppe med et par hornfisk, før Emil vælger, at vade længere ud på et rev.

– Da jeg ankommer, ser jeg en målsfisk springe. Hurtigt bliver det første kast lagt ud, men i det samme vender en fisk til højre får mig. Jeg lægger et kast, og der er omgående fast fisk. Først tror jeg, at det er en god fisk, men så begynder den at fighte lidt mærkeligt. Jeg ser dog hurtigt, at der var fisk på begge fluer – én på 41 og én på 46 centimeter. Det blev til 20 havørreder på turen, fortæller Emil Olesen på 15 år.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This