samsTilmelding til ’Hav, Himmel og Hornfisk’ er åben

Sidste års Hornfiskefestival på Samsø blev en dundrende succes med masser af spændende arrangementer, liv, hygge og intens konkurrenceaktivitet og succesen gentages nu for tredje gang. Festivalen har nu skiftet navn til Samsø Fjordfestival – Hav, Himmel og Hornfisk, for at understrege at det er en festival for hele familien med naturen i fokus. Festivalen løber af stablen d. 15. – 16.maj, og der er nu åbent for tilmeldingen.

Du finder tilmeldingssiden på havhimmeloghornfisk.dk

I maj måned flokkes store stimer af iltre hornfisk omkring Samsø og byder op til et folkeligt fiskeri for alle – uanset tidligere erfaring med hornfisk eller fiskeri generelt.

 

Det er disse top-underholdende og velsmagende fisk, som danner rammen om Samsø Fjordfestival, hornfiskekonkurrencen og ikke mindst alle de mange events, naturoplevelser, kulinariske indspil og aktiviteter undervejs.

Blandt andet vil Naturskolen byde ind med et spændende program, Falkecenter Samsø vil være til stede med deres flotte rovfugle, Økomuseum Samsø vil afholde en udstilling, beboerforeningen og sportsfiskerforeningen vil afvikle forskellige events. Gordon P. Henriksen vil traditionen tro være konferencier og dele lidt ud af sine hornfisketips. Der vil også være gratis instruktion i hornfiskeri ved instruktører fra Danmarks Sportsfiskerforbund.

Årets hovedsponsorer vil være Pure Fishing, som igen i år vil levere flotte præmier til de dygtigste (eller heldigste) konkurrencedeltagere. Derudover er der præmier fra Smoke It All, Fiske Avisen og Fisk & Fri og gratis fiskegrej fra Abu Garcia og Silkekrogen samt en bakke røgsmuld fra Smoke It All til alle deltagere.

Samsø er en skøn naturperle med sin helt egen charme og atmosfære, og selve bådturen over er en overskuelig og afslappende affære, der tager et sted mellem én og halvanden alt efter, hvilken havn der rejses fra (Hou eller Kalundborg). Bemærk at der er en nyrenoveret og hurtige færge fra Kalundborg til Ballen Priser fra 422,- for en bil inkl. op til 9 personer.

Læs mere og bestil billet her

Samsø Fjordfestival er for alle i alle aldre, og den arrangeres af Visit Samsø i samarbejde med Færgen, Samsø Sportsfiskerforening, Langør Beboerforening og Samsø Havne.

Henvendelser ang. Samsø Fjordfestival kan stiles til Louise Rahr Knudsen fra Visit Samsø: aulrk@samsoe.dk.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This