På Salmonflys tur til Island blev der fanget rigtig mange fisk. Især tørfluefiskeriet i Laxa var helt fantastisk.SALMONFLY var i juni/juli på Island med et hold kunder, for at fiske ørred, og turen blev en stor succes for alle deltagerne. De første dage blev der fisket rødding på den sydlige del af Island. Gennemsnits størrelsen på fiskene lå på 50 centimeter hvilket må siges at være pænt.

Fluefiskeriet i højlandet gav rigtigt mange fisk, desværre var størrelserne noget mindre. Turens største oplevelse var uden sidestykke Laxa i Addadal. Her var der tørfluefiskeri i verdensklasse. Gennemsnits størrelsen var igen omkring de 50 centimeter med største fisk lige omkring de 60 centimeter.

Elven er spækket med fisk og der er rigeligt plads at fiske på, så turen gentages til næste år. Hvis du vil høre mere om den planlagte tur, kan du læse mere på www.salmonfly.dk eller kontakte dem på 38289578. Turen var arrangeret i samarbejde med www.fishiceland.com

SALMONFLY FYLDER I ØVRIGT 18 ÅR og holder derfor åbent hus i weekenden 10.-12. September. Der bydes på forfriskninger til hals og gane mens der handles. Ekstraordinært giver Salmonfly 20% på alle ikke nedsatte varer, og der demonstreres tre nye danske fluestik, som nok skal få den kvalitets beviste til at spærre øjnene op. Har du ikke mulighed for at kigge forbi butikken Brønshøj, så er der også mulighed for at fejre Salmonfly på nettet. Kig forbi deres webshop, hvor der er 18 % rabat på al fluebinding i hele september.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This