Steffen Juhl med en af de Kola laks, som han holder så meget af. Han starter nu sin egen guide-forretning op; Salmon Junkies. 04.11.09 – STEFFEN JUHL som de fleste kender for hans ukuelige guidearbejde på Kola halvøen har besluttet sig for at gå solo. Det fortæller han i en ny pressemeddelelse. – Mit nye firma hedder SALMON JUNKIES for er det ikke det, vi i virkeligheden er? Dybt afhængige af laksefiskeri og dets fascinerende verden? Kunne vi være uden vores "lakse-fix", samt det skønne miljø, der automatisk opstår i kølvandet af en så dybtfølt, fælles passion? – for de fleste af os, er svaret et stort NEJ.

– Jeg føler, tiden er inde til at høste frugten af næsten tyve års arbejde i Rusland, og jeg må indrømme, at det ikke er uden en vis stolthed, jeg kan meddele, at to af verdens bedste lakseelve er kommet under mine kærlige "vinger" – Den verdensberømte Ponoi-elv på østsiden af Kola-halvøen, samt min mangeårige "kærlighed og ikon" – skønne Umba i den sydlige del af Kola-halvøen.

Salmon Junkies’ Ponoi program behøver reelt ikke meget markedsføring – Ponoi er Ponoi og Acha camp er Acha camp – et skudsikkert produkt, der bare ikke kan skuffe. Til alle de gamle Kola-veteraner er det mig en stor glæde at fortælle, at magiske Umba er tilgængelig igen og tilbage på "lakse-verdenskortet", fortsætter Steffen Juhl.

– Salmon Junkies’ partner i Umba har i dette efterår underskrevet en langsigtet og seriøs CONSERVATION PLAN (miljø- og naturbeskyttelsesprogram), som aktivt implementerer en beskyttelse af dette skønne elvsystem og den helt unikke laksebestand. Dette program tilgodeser alle de ønsker, vi for blot få år siden knap nok turde drømme om. Dette initiativ måtte jeg selvfølgelig reagere på, og fiskeriet i dette efterår viste allerede med al tydelighed, at planen virker efter hensigten. Jeg ved, der er mange Umba-veteraner, som med længsel har ønsket at vende tilbage til dette pragtfulde sted, og nu er chancen der. Så jeg håber selvfølgelig, at opbakningen fra såvel nye som gamle Umba-laksefiskere vil være med til at sikre denne pragtfulde elvs fortsatte beståen.

For den dedikerede laksefisker er målet altid at finde nye hugvillige laks – eller sagt på en anden måde: En ægte Lakse Junkies fantasi hviler altid i jagten på nye "HUG" og dejlige livsvarige minder – vel og mærke i godt selskab og i et betagende miljø, slutter Steffen sin pressemeddelelse.

Er du interesseret i yderligere informationer kan du besøger Steffen Juhls og Salmon Junkies’ nye hjemmeside her.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This