I weekenden går det atter løs i Simons Put and Take, hvor der er foretaget den største sæsonudsætning i Danmark. Over 2,5 ton nye fisk er klar til at hive i snøren, hos de lystfiskere, som trodser vejret!

Fisk & Fri´s P&T-ekspert, Casper Larsen med en af forpremierens mange flotte fisk.

Fisk & Fri havde i søndags fået mulighed for en lille forpremiere og man må sige at det gik vildt for sig. Vi havde samlet en lille gruppe ihærdige P&T fiskere til vores eksklusive arrangement og der var fuld valuta for pengene. De mange tons nyudsatte fisk huggede, trods ekstremt dårligt vejr, villigt fra vi kom til vi gik hjem.

Alle deltagere fik flekset deres fightmuskler og størstedelen af holdet havde over 20 fisk oppe og vende. De hårdtfightende fisk var af usædvanlig høj kvalitet, så det tegner godt for weekendens premierefiskeri.

Små gennemløbere og hidsigt farvede fluer var dagens mest produktive agn, men Gulp orme leverede også varen. Fælles for de fleste fangster var at de blev fanget dybt. Så hvis du pønser på at trodse vejret i weekenden, er det værd at have i baghovedet at du skal langt ned for at hente dem.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This