Den store fiskekonkurrence – Bornholm Trolling Masters 2023 – skulle have været startet onsdag morgen, men man måtte udskyde starten på grund af alt for meget vestenvind. Til at starte med gjaldt aflysningen blot onsdag, men ved skippermødet i dag klokken 10 blev starten udskudt til i morgen tidlig klokken 5.30, hvor vejret ser ud til at blive bedre, så man kan fiske til klokken 19.

En enkelte båd var ude her i dag for at sondere søen, og måtte hurtigt vende om på grund af højre søer og grejkludder i massevis.

– Stemningen er god på trods af indedagene, lyder det fra Linda Wehlast Jessen fra Team Lima, der i stedet for at bruge tiden på trolling de sidste par dage, har været på sightseeing rundt omkring på øen.

211 både har været tilmeldt konkurrencen, hvoraf cirka 200 er klar til start i morgen. Du kan løbende følge med i hvad der sker til den store trollingkonkurrence på TV2 Bornholm her.

Foto: Der råhygges med hede havnerytmer og kolde øl i den tyske båd 137, mens der ventes på mindre blæst (Linda Wehlast Jessen/Team Lima)

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This