– Efterskolen Aalestrup Naturefterskole er igen i år samlingspunkt for en stor del af Danmarks skarpeste unge lystfiskere, fortæller Jacob Kjær Madsen, der er en af de mange entusiastiske og dygtige lærere på skolen. Eleverne kommer fra hele landet og det kan nævnes, at der kommer otte elever fra Sjælland på årets fiskehold. Særligt de himmerlandske åer bliver flittigt besøgt, og de fisker rigtig godt lige nu.

– Nogle gange går drømmen i opfyldelse – og det er lige sket for Mikkel, som var listet opstrøms, der hvor åen bliver smallere og lidt mindre dyb. En let Compact spinner fra FC gjorde udslaget, og efter en vild fight kunne den ivrige unge lystfisker lande en flot 74 centimeters havørred. Et stort tillykke med drømmefisken Mikkel…

– I fisketimerne i dag har drengene været ved åen, hvor de igen fangede en stribe flotte fisk – og i den lokale fjord Mariager var eleverne på første træningstur inde turen søndag går til Gotland. Fjorden var god ved drengene, og alle oplevede således at fange eller mærke havørreder. Eller med andre ord – det var en perfekt opstart inden Gotland. Hvis du kender en der er vild med at fiske og kunne tænke sig at opleve en 9. eller 10. klasse med deres fiskestang, så prik lige til dem og fortæl om Aalestrup Naturefterskole. Der er rig mulighed for at besøge efterskolen, men Corona-reglerne gør det ikke nemt. Et godt bud er derfor vores åbent hus sidste søndag i september, 27. september til efterskolernes dag.

 

Hvidovre Sport

 

Eleverne fra Aalestrup Naturefterskole giver den gas ved de lokale havørredåer.

       Eleverne fra Aalestrup Naturefterskole giver den gas ved de lokale havørredåer.

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This