Martin Botten Dam-Christensen med havørred fra Odense å 2020

Her kan du se Kasper med fisken, der reddede ham tredjepladsen til Odense Å og Fjord premieren 2020.

De sidste par år har det stået sløjt til med premieren: I 2018 blev den aflyst på grund af is, og i 2019 blev der kun fanget fire fisk. Så ser det lidt bedre ud i år, hvor der blev landet hele syv fisk i går på åbningsdagen. Vi må håbe, at det er et godt tegn for den kommende sæson.

– Traditioner er til for at blive fulgt, fortæller Willy Dannevang fra Odense Å Sammenslutningen. – Flere sportsfiskere plejer at indfinde sig ved favoritstederne dagen eller aftenen før, og i år var ingen undtagelse. Minibumsen, Danny Vitting var klar ved Det Varme Vand, og det skulle vise sig at betale sig. Han sendte en underholdende video ud aftenen før, og ved udløbet var campingvognen lastet med godt humør. Kanonslaget lød kl. 7, og under ti minutter senere blev den første fisk indvejet og godkendt efter Fultonskalaen. Dannys indsats bar frugt. Han havde fanget flere mindre ørreder først, inden denne fisk skulle indvejes.

– Samme sted kastede endnu en fisk af sig til Benny Knudsen som kom i præmierækken, fortsætter han. – Det var en meget flot fjordørred i rigtig fin form, og der blev indvejet flere flotte fisk, som kunne beundres af de fremmødte. I år var der ikke mange fisk, som blev afvist pga. konditionsfaktoren. Der fulgte en lille gennemløber med fremstillet til premieren af Torben Marvø, men der blev vist ikke indvejet nogen fisk fanget på denne. Jeppe Larsen indvejede en flot havørred den sidste time fanget i yderfjorden. Ellers blev resten af præmierækken fanget i åen og kanalen. Vinder blev Martin Botten Dam-Christensen med en flot havørred på 2.8 kg og 64 cm, som du kan se ovenfor.

Martin og hans bedste kammerat Kasper Laursen var taget en tur op i åen, hvor de fik nogle gode fisk. – Kasper startede med en rigtig flot havørred på 57 centimeter, fortæller vinderen, – Den gav ham en flot tredje plads, og nogle små havørreder senere fik jeg så fisken på 64 cm, som gav mig en flot første plads. Vi er helt sikkert parat til flere ture ved åen i den kommende sæson, slutter de.

 

 

Kystblink Harald Nyborg

 

 

Premiere vinderne til Odense Å og Fjord premieren

Der var fine præmier til alle 5 vindere af premieren.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This