Med det nye havenereglement, som trådte i kraft her i foråret, er det blevet tilladt at fiske fra de fleste af kajerne i Københavns Centrum fra 1 oktober til 30 april. En af dem der har været ude for at udnytte de mange muligheder er Jannick Lønbøg Rottesten:

– Jeg har netop lavet min første triple i havnen i dag med både aborre, havørred og torsk på land, beretter han til Fisk & Fri. – Det startede med, at jeg fik en UM-havørred på jig i første kast, som bare blev vippet hurtigt af uden foto eller berøring. Derudover havde jeg også flere UM-følgere, som fulgte med helt ind. Herefter ramte jeg en stime aborrer, hvor der var knald på med både hug og mistede fisk henover fem minutter, hvorefter der var dødt igen. En enkelt fin og lidt større aborre fulgte også efter jiggen med op til overfladen, men desværre uden, at den huggede.

– Derudover var der selvfølgelig også godt gang i torskene med den gode strøm der var, og de nappede både jigs og små rotationsblink. Alt i alt var det perfekte forhold, der var her til aften, og dagens medicin var Snapsen blinket i 12 gram rød/sort samt en 10 cm jig med et 14 grams jighoved, slutter han og tilføjer, at der er kommet rigtig godt gang i fiskeriet med de faldende temperaturer. Her den anden dag fik han således fem torsk på et kvarters fiskeri.

Har du selv været et smut i havnen for at fiske efter, hvad der måtte byde sig, vil vi meget gerne høre din beretning og se et godt foto her på fiskogfri.dk. Du kan skrive til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36.

 

Friluftsland

 

Jannick fik både aborrer, havørred og torsken ovenfor forleden aften i Københavns Havn.

Jannick fik både aborrer, havørred og torsken ovenfor forleden aften i Københavns Havn.

    Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This