Lige siden det blev lyst, har en hel masse håbefulde laksefiskere været ude for at lufte fluer og spinnere ved de vestjyske laksåer. I dag oprandt dagen for den længe ventede laksepremiere nemlig.

Så vidt vi har fået meldinger om blev den første laks i 2021 taget af Hans-Martin Olsen i Skjern Å ved Albæk Mose kl 6.30 her til morgen. Den fine laks, som ikke var hans første fra åen, leverede en dejlig fight og blev kroget allerede i morgenens syvende kast på en orange flue. Den smukke fisk, som du kan se på billedet ovenfor, var 94 centimeter lang. Kort tid efter tikkede også en nyhed ind på facebook med Senja Furbo, der fik en super flot fisk på næsten samme størrelse – nemlig 93 centimeter taget på spin. Den største indtil videre er så vidt vides en 101 cm fisk til Niels Lodberg Michaelsen fra Ribe Vesterå – og der er også tikket fangster ind fra Varde Å. 

Er du selv til laksepremiere ved de vestjyske åer – og har fanget en fisk, så send os din historie og et godt foto til jb@fiskogfri.dk eller telefon 30 70 02 36. Hvis ikke du har fået for meget laksefeber, så skriv gerne 10-15 linjer og vedhæft et godt foto, der meget gerne må være vandret. Knæk og bræk derude ved lakseåerne – samt alle de andre fantastiske fiskevande vi har har i Danmark.

 

Et grønnere valg - Friluftsland

 

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This