For en time siden landede de første eksemplarer af den spritnye 2022 udgave af ”Havørred – Refleksioner på kysten” som jeg har skrevet og produceret i samarbejde med Rasmus Ovesen på redaktionen. Og der er bare én ting at sige: Du kan roligt glæde dig! Jeg har allerede nu fået flere meldinger fra landets store grejbutikker om, at den også er landet her, så inden dagen er omme vil den være til at få fat i for alle danske kystfiskere.

Bogen, der udgives af Outdoor Consult/Fisk & Fri, beskriver alt, hvad der er værd at vide om kystfiskeri efter havørred – lige fra biologi, fiskepladser og lokalisering – til al den seneste nye viden om metoder og teknikker samt de mest sjove og effektive måder af fiske med flue, spin og bombarda.

Vi vender tilbage med mange flere detaljer om bogen som også har tekstbidrag fra blandt andet Jens Peder Jeppesen fra Øresundsakvariet og Per Ekstrøm – Fisk & Fris fiskearkæolog. Den 336 sider store bog er re-layoutet af Rasmus Ovesen og spækket med fede fotos fra en række af landets dygtigste fiskefotografer.

”Havørred – Refleksioner på kysten” fås hos de fleste af landets større grejbutikker samt i boghandlerne – og du kan købe den signeret via dette link.

Vi ses derude – Jens Bursell

Jans Lystfiskershop

    Grejxperten

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This