– Her til morgen kunne jeg lige nå to timer i Hovborg, inden der skulle knokles i haven, beretter Jens Lauridsen. – Jeg var i Hovborg klokken 7.20 og startede fiskeriet 7.30. Havde hurtigt et par små hug på Fatboy, uden det blev til mere. Så ville lige prøve med bombarda og grøn powerbait. I tredje kast kunne jeg fornemme kontakt 3-4 meter fra land. Jeg slog bøjlen fra og så, at linen begyndte at løbe.

– Jeg gjorde et lille modhug, og jeg kunne godt mærke, at der var tale om en pæn fisk. Da den samtidig gik helt ned til bunden og gav nogle vilde ryk, troede jeg, at det nok var en kildeørred. Første gang den kom ind, kunne jeg godt se, at det nok var en pæn tigerørred. Efter fire lange og dybe udløb var en medfisker så venligt at nette den særdeles smukke tiger. Jeg fik den vejet, og den var flotte 4,1 kg. Herefter fiskede jeg videre og fik en regnbue på Paven og mistede et par stykker, så alt i alt en supertur med den største tigerørred jeg til dato har fanget.

 

Hvidovre Sport

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This