– Efter nogen dage i sengen med feber, hvor jeg ikke har kunnet fiske, kunne jeg godt mærke i dag, at fiskefeberen tog over, fortæller Afif Kurjieh. – Jeg var klar til at komme på svenskekysten igen.

– De første par pladser gav ikke noget. Det blæste og var ret svært at fiske med fluestangen. Jeg besluttede mig derfor for at finde en anden plads, men nu blæste det endnu mere, så jeg valgte at tage min spinnestang i brug. Det var ikke et dumt valg. Fiskene gik langt ude, og der skulle kastes til for at nå dem. Min ven fik et par stykker – og jeg selv ingenting. Jeg skiftede derfor til en Silling i den rå udgave, og 3 kast efter kom der et ordenligt ryk!

– Jeg mærkede med det samme, at dette var en stor fisk. Den viste sig ikke overhovedet ikke, men blev ved med at forsøge at tømme mit hjul for line. Den tog mange udløb og var utrolig stærk. Jeg fik den tæt på flere gange, hvor den bare tog vilde udløb igen. Cirka 8-10 minutter efter kunne jeg dog lande min flotteste blanke havørred i år. En basse på 75 cm og præcis 5 kg.

 

Jans Lystfiskershop

 

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This