Fortjent måler til Martin Mødekjær fra Odense, der tog denne på Langelandsbæltet efter 15 års ihærdig indsats. Torsken huggede på et lille blåt blink.20-03-2012 – NOGEN GANGE TAGER DET TID. Det ved de fleste lystfiskere. Tålmodighed er den dyd. For Martin Mødekjær fra Odense har det taget 15 år, før han fik sin første måler den 15. marts ud for Bagenkop.

– Vi skulle ud med Long Island med Dennis Møller ved roret. Vejret var super, ingen vind og masser af lodninger, men de ville ikke bide. Vi prøvede en masse forskellige spots, men meget lidt kom op.

– Jeg får et solidt hug, og jeg kan mærke, at det er en fornuftig fisk. Jeg fisker med en let kastestang, og fisken står bare stille. Efter en del tovtrækkeri kommer den til syne, og Dennis råber " Se det svin der kommer op".

– 14 kilo rent! Efter at have fisket på Øresund, Det gule rev, Nordsøen, Bælterne osv. blev det Langelandsbæltet og Long Island som gav mig min første måler, slutter Martin.

Helt fantastisk – og tillykke med den flotte, flotte fangst. Og det er ikke første gang at Langelandsbæltet leverer denne sæson.

    Modtag fiskepost med nye artikler

    Nu er du tilmeldt.

    Share This